Mies haastoi lokin kuppipeliin – ei uskonut mitä sitten tapahtuisi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme aiemmin tapauksesta, jossa mies onnistui ruokataukonsa aikana kouluttamaan lähellä tallustelleen lokin ansaitsemaan omat makupalansa. Mies opetti lokkia lyhyessä ajassa steppaamaan ruoan eteen.

Tällä kerralla toinen mies laittoi lokin pelaamaan kuppipeliä saadakseen ruokaa. Mies on kuvannut videolle tilanteen, jossa hän on laittanut lokin etsimään oman herkkupalansa oikean kupin alta.

Mies laittaa lokin eteen kolme muovikuppia, joista yhden alle mies asettaa ruokaa. Tämän jälkeen hän sekoittaa kuppeja keskenään ja katsoo osaako lokki vielä tietää missä ruoka sijaitsee.

Videolla mies tekee saman tempun lokille kaksi kertaa. Kummallakin kerralla lokki katsoo tarkkaavaisesti kun mies sekoittaa kuppeja keskenään. Lokki arvaa joka kerta herkun sijainnin oikein ja saa ruokaa itselleen.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat