Robin täytti 18 vuotta ja sai ajokortin – lähti autolla Helsinkiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen poppari Robin Packalen täyttää tänään 18 vuotta. Täysi-ikäisyyttä juhliva mies julkaisi Facebookiin kuvan, jossa hän poseeraa autokoulun ajoneuvon vieressä. Mairealle hymylle on myös toinen hyvä syy: Robin sai tänään ajokortin.

Teinityttöjen idoli kertoo Facebookissa, että hänen ensimmäinen ajomatkansa suuntautuu Helsinkiin. Turkulainen Robin on kaikkien aikojen nuorin yli 100.000 albumia myynyt artisti Suomessa. Hänen tuotantoaan on soitettu YouTubessa yli 40 miljoonaa kertaa ja Spotifyssa yli 10 miljoonaa kertaa.

Iloinen poplaulaja on nauttinut tien päällä kulkemisesta ennenkin. Robin kertoi taannoin Staran haastattelussa, että taittoi matkansa aina ennen mopoautolla. Robin voitti viime vuonna Vuoden Positiivisin Suomalainen -palkinnon.