19-vuotias Kardashian osti jo kolmannen miljoonatalonsa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Useimmat 19-vuotiaat asuvat vielä joko kotonaan vanhempiensa kanssa tai aloittelevat omaa itsenäistä elämää ensimmäisissä opiskelija-asunnoissaan. Kardashianien sisaruksilla tilanne on kuitenkin hieman toinen kun heidän omaisuutensa ja varallisuutensa vain kasvaa kasvamistaan.

Mansion Global -sivusto uutisoi, että sisaruksista nuorin 19-vuotias Kylie Jenner on nyt tehnyt kaupat uudesta talosta. Jenner osti kolmannen talonsa Los Angelesista Hidden Hillsin alueelta, jossa hänellä onkin jo ennestään samalla alueella yksi ökytalo.

4,5 miljoonaa dollaria maksaneessa talossa on neljä makuuhuonetta ja neljä kylpyhuonetta, mutta kaunotar ei aio muuttaa itse taloon asumaan. Hän aikoo käyttää uutta taloaan toimistona hänen jatkuvasti laajenevalle kosmetiikka-alan yritykselleen. Tällä hetkellä Jenner suunnittelee vielä neljännen yli kuusi miljoonaa dollaria maksavan talon ostamista omaksi seuraavaksi kodikseen.