Anna Abreun tuleva albumi myi kultaa jo ennakkoon

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Anna Abreu julkaisee perjantaina 9. syyskuuta uransa ensimmäisen suomenkielisen albumin. Sensuroimaton versio –nimistä albumia on myyty jo ennakkoon kauppojen varastoihin kultalevyn verran. Tulevalta albumilta on julkaistu esimerkiksi platinaa myynyt Bandana-single ja kultarajan ylittänyt Räjäytä mun mieli –single.

– Oon niin älyttömän ylpeä ja onnellinen, että tää levy on kohta ulkona. Mä oon uskaltanu jakaa itsestäni asioita mun musaan, jotka on mulle todella henkilökohtaisia ja arkoja. Kiitos, kun ootte ottanu nää biisit niin ihanasti vastaan keikoilla ja ootte ollu mun tukena lähes kymmenen vuotta. Odotus palkitaan pian!, kertoo Anna.

Stara tapasi Anna Abreun alkupesästä Provinssissa. Katso haastattelu alta.