Kuka on Suomen pääministeri? Nuorten vastaukset tyrmistyttävät

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen tähtijuontaja Jimmy Kimmel on tunnettu siitä, että hän pyytää katuhaastattelijoita kysymään ihmisiltä kiperiä kysymyksiä. Välillä mies huijaa myös festarikävijöitä kysymyksillä, jotka koskevat keksittyjä bändejä ja joskus hän testaa kansan yleissivistystä. Nyt Suomessa Jussi Ridanpää päätti tehdä samanhenkisen haastattelun Pipefesteillä.

FUM on julkaissut Facebookissa hauskan videon, jossa nähdään Jussi Ridanpään toimittama raportti Pipefestin tunnelmista. Mies päätti suorittaa samalla myös kaksi katuhaastattelua nuorilla festivaalivierailla.

Ensimmäisenä Ridanpää kysyi ihmisiltä kumpi painaa enemmän, kilo rautaa vai kilo höyheniä. Kysymys sai monilta nopeasti vastauksen, joka oli lähes poikkeuksetta se, että kilo rautaa painaa enemmän. Ridanpään toinen kysymys aiheutti festarikävijöissä kuitenkin vielä enemmän hämmennystä.

Toiseksi kysymykseksi mies halusi tietää nuorilta kuka on Suomen pääministeri. Kävi ilmi, että kukaan ei tiennyt kysymykseen vastausta. Pari festarikävijää vastasi Ridanpäälle nokkelana, että Cheek on Suomen pääministeri.