Kylie Jennerillä silikonirinnat? Kuvat aiheuttivat kohun

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kardashianien perheen tähdistä nuorin, Kylie Jenner, on tiettävästi Snapchatin seuratuin käyttäjä. Nyt 19-vuotias malli ja realitytähti on herättänyt kohua sosiaalisessa mediassa, sillä Kylien uusimpien videoiden huhutaan viittaavan hänen ottaneen rintaimplantit.

Kylie Jenner jakoi Snapchatissa videoita, joissa hän kokeilee sovelluksen uusia filttereitä. Monien käyttäjien huomio kiinnityi kuitenkin hänen avaraan kaula-aukkoonsa ja rintoihin, jotka näyttivät aikaisempaa suuremmilta. Videot herättivät runsaasti keskustelua Twitterissä.

Taannoin jo kolmannen miljoonatalonsa ostanut Kardashianit-tähti on ollut rintaimplanttihuhujen keskiössä aikaisemminkin. Vielä viime vuonna tähti myönsi ottaneensa täytettä huuliinsa, mutta kiisti väitteet rintaimplanteista.

Shop now link in bio

Video, jonka Kylie Jenner Snapchats (@kylizzlesnapchats) julkaisi