Taylor Swiftin rinnat puhuttavat – näissäkö silikonitäytettä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme juuri siitä, miten Kardashianin siskoksista nuorinta Kylie Jenneriä epäillään siitä, että hän olisi ottanut silikonirinnat. Nyt samojen syytösten alla on myös poptähti Taylor Swift esiinnyttyään kadulla lyhythihainen paita yllään.

26-vuotias laulaja nähtiin kävelemässä New Yorkin kaduilla, mikä sai arvatenkin monet paparazzit juoksemaan naisen perässä. Nyt kohua on aiheuttanut naisesta julkaistut kuvat, joissa laulaja näyttää fanien mielestä paljon rintavammalta kuin aiemmin.

Fanit ovat huomanneet, että Swiftin rinnat ovat näyttäneet yllättävän suurilta viimeaikoina. He epäilevät Daily Mail -lehden mukaan, että poptähti on ottanut Tom Hiddlestonin kanssa seurustellessaan silikonitäytettä rintoihinsa, koska ne ovat olleet viime kuukausien aikana paljon isommat.

Splash
Splash
Splash
Splash

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat