Taylor Swiftin rinnat puhuttavat – näissäkö silikonitäytettä?

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kerroimme juuri siitä, miten Kardashianin siskoksista nuorinta Kylie Jenneriä epäillään siitä, että hän olisi ottanut silikonirinnat. Nyt samojen syytösten alla on myös poptähti Taylor Swift esiinnyttyään kadulla lyhythihainen paita yllään.

26-vuotias laulaja nähtiin kävelemässä New Yorkin kaduilla, mikä sai arvatenkin monet paparazzit juoksemaan naisen perässä. Nyt kohua on aiheuttanut naisesta julkaistut kuvat, joissa laulaja näyttää fanien mielestä paljon rintavammalta kuin aiemmin.

Fanit ovat huomanneet, että Swiftin rinnat ovat näyttäneet yllättävän suurilta viimeaikoina. He epäilevät Daily Mail -lehden mukaan, että poptähti on ottanut Tom Hiddlestonin kanssa seurustellessaan silikonitäytettä rintoihinsa, koska ne ovat olleet viime kuukausien aikana paljon isommat.

Splash
Splash
Splash
Splash