Tinder-tutkijat: Yksi pieni seikka saa toisen kiinnostumaan!

Digi Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suositussa Tinder-sovelluksessa ensimmäinen hyvä vaikutus vieraaseen ihmiseen tehdään oman kuvan ja profiilitekstin avulla. Tämän jälkeen kahden ihmisen muodostettua yhteyden keskenään onkin aika aloittaa keskustelu, joka todellisuudessa näyttää onko henkilöillä kemiaa.

Ensimmäiset lähetetyt viestit vieraalle ihmiselle ovat ne tärkeimmät viestit, joilla luodaan tunnelma keskusteluun ja annetaan ensimmäinen kuva omasta todellisesta luonteesta.

Nyt Tinderiä tutkineet ovat paljastaneet, että viesteissä kannattaa käyttää paljon erilaisia kuvia ja GIF-animaatioita. Tutkijat kertoivat, että GIF-animaation kera aloitettu keskustelu sai 30 prosenttia todennäköisemmin henkilön vastaamaan kuin pelkkä kirjaimin sanailtu viesti.

Engadget-sivuston mukaan tutkijat saivat selville myös sen, että GIF-animaatioita sisältävät keskusteluketjut olivat kaksi kertaa pidemmät kuin keskustelut, jotka sisälsivät pelkkää tekstiä.