Apina liittyi Tinderiin – syy selvisi viimein

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippusuosituksi seuranhakupalveluksi noussut Tinder jakaa vahvasti mielipiteitä niin sen käyttäjien kuin muidenkin keskuudessa. Joidenkin mielestä sieltä löytää hyvää seuraa, mutta toiset taas pitävät Tinderissä olevia epätoivoisina. Jäseninä on ihmisiä laidasta laitaan – ja nyt myös yksi apina.

Reggie-nimiselle apinalle tehtiin oma käyttäjätili Tinderiin osana The Body Shopin kampanjaa, jossa pyritään nostamaan ihmisten tietoisuutta sademetsissä asuvien uhanalaisten lajien ahdingosta esimerkiksi Vietnamissa, jossa Reggie itse asuu.

Sosiaalista mediaa on käytetty luovasti lukemattomilla eri tavoilla, mutta tämä on ilmeisesti ensimmäinen kerta, kun Tinderissä on jäsenenä apina. Reggien profiilista käyttäjät voivat saada tietoa näistä asioista.