Skandaali lentoyhtiössä: Työntekijät sikailivat lennoilla – videot Snapchatiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Lentoyhtiö Air New Zealand tutkii parhaillaan työntekijöidensä videoita ja kuvia, jotka ovat herättäneet kohua sosiaalisessa mediassa. Kyseenalainen materiaali leivisi alun perin Snapchat-sovelluksen kautta. Sittemmin videot on poistettu verkosta.

Yhdessä videossa yhtiön lentoemäntä kävelee lentokoneen matkustamossa, sylkien suustaan vettä ympäriinsä. Nainen kertoo kameralle toivovansa, että voisi sylkeä matkustajien päälle samalla tavalla.

Julkisuuteen päätyneissä valokuvissa nähdään puolestaan lentäjä, joka poseeraa puhallettavan seksinuken kanssa. Puhallettava nukke istuu lentokoneen ohjaamossa perämiehen paikalla. Air New Zealandin tiedottaja kertoo ONE News -uutisille yhtiön olevan järkyttynyt kuvista.

Tiedottajan mukaan ainakaan yksi kuviin liittyvistä henkilöistä ei ole enää töissä yhtiöllä, ja kaksi muuta työntekijää on toistaiseksi irtisanottu tehtävistään tapauksen tutkinnan ajaksi. Yhtiö uskoo julkisuuteen päätyneiden kuvien ollevan noin vuoden vanhoja, ja videon olevan kuvattu jovuonna 2012.