Maailman onnekkain koira – ralliauto hyppäsi erikoiskokeella yli!

Autot Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hyvällä tuurilla niin ihmiset kuin eläimetkin ovat selviytyneet todella tukalista tilanteista ja lähes varmalta hengenlähdöltä. Nyt eräs bolivialainen koira saa kiittää onneaan siitä, että on vielä elossa.

Koira eksyi maantielle todella väärään aikaan, sillä sattumalta tienpätkä oli samalla hetkellä käytössä Boliviassa El Rally Codasur -rallikilpailun erikoiskokeena. Koiran jolkotellessa tiellä sen takaa tuli suurella nopeudella ralliauto, jolloin koiran kertoimet selviytymisen puolesta olivat häviävän pienet.

Tuuria oli kuitenkin hurjasti matkassa, kun ralliauto sattui juuri samalla kohdalla hyppäämään koiran yli. Jos koirat lottoaisivat, niin tämä nelijalkainen olisi jo rikas. Tapauksesta uutisoi ensimmäisenä miesten lifestyle-sivusto Jokamies.fi.