Tutkijat yllättyivät: Vuohet ja sarvikuonot ystävystyivät suojelualueella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailmalta kantautuu toisinaan tapauksia, joissa päällisin puolin täysin erilaisista eläimistä on tullut vastoin kaikkia odotuksia hyviä ystäviä. Tuoreella videolla tavataan lauma vuohia ja sarvikuonoja, jotka viettävät rauhallista yhteiseloa.

Youtubessa julkaistulla videolla Care for Wild -suojelualueen sarvikuonot antavat vuohien rauhassa kiipeillä päällään. Tällä tavoin muutenkin korkeissa paikoissa viihtyvät vuohet pääsevät esimerkiksi syömään korkeilla oksilla sijaitsevia lehtiä.

Suurikokoisia sarvikuonoja ei näytä haittaavan, vaikka vuohet hyppivät niiden selkien päällä. Care for Wild -suojelualueen tarkoituksena on auttaa orvoiksi jääneitä ja vahingoittuneita sarvikuonoja.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat