Ikean tuorein innovaatio – kokkaa itse ruokasi!

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yksi ulkona syömisen parhaista puolista on se, ettei ruoan valmistukseen tarvitse nähdä itse vaivaa. Nyt Ikea on kuitenkin avaamassa Lontooseen pop-up -ravintolan, jossa asiaakkaat suorittavat kokkaamisen omin käsin.

Ikea Dining Club -ravintolassa enintään 20 hengen seurueet voivat järjestää illallisjuhat, valmistaen itse ruokapöydän antimet. Aterioiden valmistus tapahtuu Ikean oman kokin avustuksella. Varauksen tehneet asiakkaat saavat luoda itse oman menun ja jopa nimetä ravintolansa.

Kokemus on Ikean mukaan asiakkaille täysin ilmainen, eikä heidän tarvitse siivota itse jälkiään. Tee-se-itse -ravintolan varauslista on täyttynyt hyvää vauhtia, joten Dining Clubiin osallistumista haluavien kannattaa olla nopeita. Pop up -ravintola tulee sijaitsemaan Lontoon Shoreditchissa 10.-25. syyskuuta välisenä aikana.