Kaksivuotias lauloi aakkoset – dramaattisempaa versiota ei löydy

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Kaksivuotias pikkutyttö on oman elämänsä supertähti, mikä käy todella hyvin selväksi hänen äitinsä julkaisemalta videolta. Tytön äiti kuvasi videolle kun tyttö lauloi aakkoset todella dramaattisella tyylillä.

Kaksivuotiaan Violet Ogean äiti Christina julkaisi Facebook-kanavallaan videon, jossa Violet laulaa reippaasti aakkoslaulun pienelle yleisölle. Tyttö on päässyt lavalle laulamaan ja näyttää ottavan tilanteesta kaiken ilon irti.

Violet Ogean versio aakkoslaulusta on todella valloittava kun tyttö laulaa niin lujaan ääneen kun suinkin pystyy ja värisyttää ääntään kuin oopperalaulajat. Video sai nopeasti Facebookissa yli viisi miljoonaa katselua, minkä jälkeen tyttären äiti on perustanut Violetin lauluvideoille myös oman YouTube-kanavan.