Valokuvaaja pilaili iPhonella – tällaisia kissoja ei ole olemassa

Viihdeuutiset · Stara.fi

iPhonen kameran panoraama-ominaisuudella otettuissa kuvissa esiintyvät ihmiset ja eläimet näyttävät toisinaan muuttuvan epämuodostuneiksi mutanteiksi. Tätä tapahtuu erityisesti silloin, kun joku sattuu liikkumaan kameran liikuttamisen aikana.

Arabiemiraateissa asuva valokuvaaja Hanamomo päätti käyttää panoraama-ominaisuutta luodakseen tarkoituksella outoja kuvia. Rocketnews-sivuston mukaan hän kuvasi aavikolla käveleviä kissoja panoraamakuvana, liikuttaen kameraa eläinten liikkeiden mukana.

Lopputuloksena kissat näyttävät useiden metrien pituisilta. Hanamomo jakoi hauskoja ja hämmentäviä kuvia Twitter-tilillään. Monijalkaisia kissoja on ehditty verrata sosiaalisessa mediassa Naapurini Totoro -elokuvan kissabussiin, joskin kuvissa esiintyviä otuksia voisi pituutensa vuoksi kutsua jo kissajuniksi.