Miehet määrittelevät naiset profiilikuvien perusteella – näin käy liian seksikkäille

Lifestyle Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Miehet luokittelevat naiset yleensä joko parisuhteeseen tai yhden illan juttua varten sopiviksi. Määrittelyn perustana saattaa toimia esimerkiksi profiilikuvat. Deittiekspertti Kate Taylor neuvoo nyt, minkälainen treffi-ilmoituksen kuvan tulisi olla, jotta miesten huomio olisi syvällisempää.

Profiilikuvan tulee olla seksikäs, mutta ei irstas. Sensuelli ja kiusoitteleva kuva saa yleensä miesten huomion.

Terveellä libidolla varustetut miehet arvostavat pikkutuhmaa poseeraamista, mutta eivät välttämättä pidä liian irstasta naista sopivana tyttöystävämateriaalina. Miehiä saattaa kammoksuttaa, jos nainen on esitellyt sulojaan auliisti koko internetille.

Paljastavammat kuvat on hyvä säästää kahdenkeskiseen viestittelyyn. Sen sijaan nainen voi nokkelasti kuvailla itseään pilke silmäkulmassa paljastaen, että on enemmänkin kuin mitä kevyesti kiusoitteleva profiilikuva antaa ymmärtää. Kuvissa saa olla seksikäs, mutta hyvällä maulla.