Supertähdistä tehtiin K18-seinämaalaus Melbournessa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Taannoin räppäri Kanye West yllätti julkaisemalla musiikkivideon, jossa hänet nähtiin sängyssä yhdessä lukuisten alastomien supertähtien kanssa. Mukana olivat myös muun muassa Taylor Swift ja Kim Kardashian. Julkkikset olivat vahanukkeja, joiden tekeminen maksoi peräti 750.000 dollaria.

Tidal
Tidal
Splash
Splash

Nyt Australian Melbournessa on tehty samasta Famous-musiikkivideosta peräisin oleva valtava seinämaalaus, jossa Kanye West nähdään sängyssä alastomien Taylor Swiftin ja Kim Kardashianin kanssa. Teoksen tekijäksi on ilmoittautunut LushSux ja maalaus sijaitsee trendikkäällä Richmondin asuinalueella.

Vielä toistaiseksi maalaus on saanut olla sensuroimattomana seinässä. Poliisi ryhtyi kuitenkin heti selvittämään mitä teokselle pitäisi tehdä, ja kuvassa viranomaiset ovatkin ikuistamassa teosta kuviksi tutkintaa varten.