Mitä ihmettä? Usain Boltin tyttöystävä antoi rietastelun anteeksi – ja suostui vaimoksi!

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

30-vuotias juoksijatähti Usain Bolt juhli Riossa railakkaasti olympiamenestystään. Mieheltä ei puuttunut seuralaisia vaan hänet nähtiin useampien kaunottarien kanssa juhlimassa ja tekemässä vähän muutakin sellaista, mitä kotona odotteleva tyttöystävä ei hyväksyisi.

Usain Boltin juhlimista riepoteltiin lehdissä sen jälkeen kun kaikki saivat tietää, että miestä odottelee kaunis tyttöystävä kotona Jamaikalla. Ilmeisesti tyttöystävä Kasi Bennett on kuitenkin todella anteeksiantavainen sillä hän on Mirror-lehden mukaan näyttänyt suostuvan miehen kosintaan.

Kasi Bennett ja Usain Bolt ovat tällä hetkellä yhdessä lomailemassa Bora Boralla. Bolt julkaisi lomalta Snapchat-kuvan, jonka yhteydessä hän kertoi, että nainen vastasi hänelle myöntävästi. Muiden kuvien yhteydessä hän jo viittasikin Bennettiin ensimmäisenä naisena, mikä antaisi ymmärtää parin olevan kihloissa.