Stara Usain Bolt

Urheilu Viihdeuutiset

Usain Bolt naureskeli matkalla maaliin – muut antoivat kaikkensa

Kaikki olympialaisia seuraavat osasivat varmasti odottaa sitä, että jamaikalainen juoksija Usain Bolt dominoisi jokaista juoksukilpailua, johon hän ottaa Riossa osaa. Bolt voitti miesten sadan metrin juoksun ajalla 9,81, mikä oli hieno saavutus, mutta hänen semifinaalijuoksunsa on kuitenkin kerännyt enemmän huomiota osakseen.

Ensimmäisissä juoksukarsinnoissa Boltin juokseminen näytti melko rauhalliselta hölkältä vaikka hän oli todella nopea. Semifinaalista otetut kuvat saivat kuitenkin ihmiset huvittumaan siitä kuinka ylivoimainen Bolt oli. Muiden hänen perässään juoksevien yrittäessä kaikkensa Boltilla oli aikaa vilkuilla vähän sivuilleen ja naureskella sille miten paljon muita edellä hän on.

Twitterissä moni on jakanut hauskoja kuvia Boltista, joka kesken juoksun katselee naureskellen sivuilleen. Muut miehet tulevat kaukana perässä vaikka he yrittävät selvästi kaikkensa. Bolt olisi päässyt luultavasti vielä paljon kovempaakin jos hän ei olisi keskittynyt siihen miten paljon edellä hän on muita juoksijoita.

Urheilu Viihdeuutiset

Usain Boltin erikoiskättely vailla vertaa

Olympiamitalisti Usain Bolt on julkaissut Instagramissaan hulvattoman videon, jossa hän näyttää kuinka hän kättelee ystäväänsä Edino Steeleä. Miehet ovat kehitelleet omanlaisen tyylin tervehtiä toisiaan ja sen suorittaminen vaatii aikaa.

Kättelyssä on mukana noin 30 eri elettä ja molempien on onnistuttava tekemään liikkeet samanaikaisesti, jotta kättely näyttäisi sujuvalta. Kaverusten omaperäinen ja huumorintajuinen kättelytyyli on vertaansa vailla.

Daily Mail -lehden mukaan Bolt on suunnitellut jäävänsä eläkkeelle kisaamisesta 2017 vuoteen mennessä. Huippu-urheilija suunnittelee kuitenkin nyt paluuta kisaamisen pariin. Vuosi 2014 Bolt koki monia loukkaantumisia ja toipuminen niistä on kestänyt kauan. Vaikuttaisi siltä, että parantuminen on edistynyt ja miehellä on jo katse kisaamisessa. Usain Bolt toivoo välttyvänsä loukkaantumisilta seuraavana kautena, jotta hän pääsee tekemään sitä, missä hän on paras, eli juoksemaan.

Viihdeuutiset

Tähän pyllistykseen Usain Bolt syttyi – sporttimallista tuli tyttöystävä

Lontoon olympialaisten kohutuin ja ylistetyin urheilija oli jamaicalainen juoksijatähti Usain Bolt, joka vei kirkkaasti voiton sadan metrin matkalla ja oli samalla rikkoa maailmanennätyksen. Hänen menestystään on sittemmin juhlittu ympäri maailmaa.

Urheilu- ja viihdelehdet raportoivat olympialaisten aikana Boltin seurustelevan näyttävän kaunottaren, Megan Edwardsin, kanssa. Maailman nopeimman miehen kerrotaan ihastuneen nähdessään Meganin sporttisessa muotinäytöksessä, josta on nyt saatu myös kuvia julkisuuteen.

Esityksen jälkeen kaunotar ja juoksija ryhtyivät käymään treffeillä ja nyt suhteen kerrotaan edenneen seurusteluksi. Juoksijan tiedottaja ei ole suostunut kommentoimaan suhdetta, mutta neitokaisen ystäväpiiristä tieto vahvistettiin.

– Suhde ei ole kovin vakava, koska Usain lentelee alituisesti ympäri maailmaa. He ovat kaksi aikuista pitämässä hauskaa keskenään, Edwardsin ystävä kertoi Splash Newsille.

Olympiakisojen aikana brittiläinen maanviljelijä teki mailleen valtavan teoksen juoksijan kunniaksi. Sittemmin Usain Bolt sai kuitenkin myös hieman toisenlaisen kunnianosoituksen. Hän sai nimittäin oman nimikkohuumeen. Menestyksen myötä kannabista lääkkeeksi myyviin liikkeisiin on ilmestynyt myyntiin Usain Bolt OG -niminen kannabislajike. Asiasta uutisoineen TMZ-julkaisun mukaan kysyntä on ollut kovaa.