Pikkutyttö kuuli mistä liha tehdään – ryhtyi heti kasvissyöjäksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapset syövät yleensä sitä ruokaa mitä heidän vanhempansa heille valmistavat. Kun Zada-niminen pikkutyttö sai kauhukseen kuulla, että liha on tehty eläimistä, hän tuli todella surulliseksi ja päätti, että ryhtyisi kasvissyöjäksi.

Viisivuotiaan Zadan äiti on kuvannut surullista tytärtään videolle. Tyttö kertoo, että hän ei aio enää koskaan syödä lihaa tai kanaa. Syy tähän on se, että hän pitää eläimistä. Tyttö kuitenkin tarkentaa, että hän voi syödä kaikkea muuta mitä ruokapöydälle on katettu, mutta ei lihaa tai kanaa.

Zada oppii pienen juttelutuokion aikana myös uusia asioita. Tyttö saa kuulla äidiltään, että myös kalat ovat eläimiä, jolloin Zada kertoo äidilleen päättäväisenä, että siinä tapauksessa hän ei tule enää koskaan syömään kalaakaan.