Lehti: Tom Cruise pakottaa exänsä olemaan sinkkuna vuosia

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tom Cruise ja Katie Holmes erosivat vuonna 2012, minkä jälkeen Holmes ei ole julkisesti seurustellut kenenkään kanssa. Viime vuonna uutiset levittivät paparazzien ottamia kuvia, joiden perusteella näytti siltä, että nainen seurustelisi Jamie Foxxin kanssa. Holmes ja Foxx kiistivät huhut heti ja kertoivat olevansa vain ystäviä.

Nyt RadarOnline-sivusto uutisoi, että Holmesin sinkkuvuosiin on syy, joka ei johdu naisen omasta tahdosta. Sivuston mukaan Holmes joutui nopeaa avioeroa sopiessaan allekirjoittamaan sopimuksen, jonka mukaan näyttelijätär ei saa nolata Tom Cruisea millään tavalla seuraavaan viiteen vuoteen.

Sopimuksen vuoksi Holmes ja Foxx ovat joutuneet pitämään suhteensa salassa. Tom Cruisen nolaamiseksi on lueteltu muun muassa muiden miesten kanssa seurustelu ennen vuotta 2017 ja hänen skientologia-uskostaan tai seurakunnan toiminnasta pahaan sävyyn puhuminen.