10 näyttelijää valehteli CV:nsä – nousivat silti supertähdiksi

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijät joutuvat taistelemaan monista hyvistä rooleista, minkä vuoksi osa voi turvautua totuuden venyttämiseen omassa ansioluettelossaan. Screen Rant listasi kymmenen tunnetun näyttelijän kertomat valheelliset taidot tai seikat, joiden ansiosta he ovat saaneet ison roolin, mutta joka on kuitenkin myöhemmin paljastunut.

1. Liam Hemsworth

Näyttelijä valehteli osaavansa pelata hyvin lentopalloa The Last Song -elokuvaan hakiessaan. Elokuvan kuvauksissa kuitenkin paljastui, että mies oli surkea rantalentopallossa.

2. Mila Kunis

Mila Kunis valehteli ikänsä olevan lähes 18 vuotta päästäkseen 70’s Show -sarjaan. Hän oli kuitenkin tuolloin vasta 16-vuotias.

3. Daniel Craig

Craig oli kertonut ansioluettelossaan osaavansa ratsastaa. Cowboys & Aliens -elokuvan kuvauksissa kävi ilmi, että tämä ei ollut totta.

4. Rebel Wilson

Pitch Perfect -elokuvaan hakiessaan nainen kertoi iäkseen 29 vuotta vaikka hän oli jo reilusti yli 30-vuotias.

5. Nicolas Cage

Fast Times At Ridgemont High -elokuvaa varten Cage valehteli ikänsä saadakseen paremman roolin kuin mitä hänelle tarjottiin, mutta se ei auttanut.

6. Rachel McAdams

Nainen valehteli olevansa hyvä hevosten kanssa To The Wonder -elokuvan roolin napatakseen. Nainen kuitenkin pelkäsi hevosia ja on niille allerginen.

7. George Clooney

Clooney valehteli uransa alkuvaiheilla kokemuksestaan ja kertoi näytelleensä elokuvissa, joissa hänellä ei ole oikeasti ollut roolia.

8. Chloe Grace Moretz

Moretz valehteli olevansa Englannista kotoisin saadakseen roolin Hugo-elokuvassa. Valheen paljastuttua nuoren naisen taitava englannin aksentti kuitenkin pelasti hänet.

9. Robert Pattinson

Pattinson on valehdellut koulutaustansa ja kertonut olevansa korkeasti koulutettu, mikä on Screen Rant -kanavan mukaan johtanut Harry Potter and The Goblet of Fire -elokuvan roolin saamiseen.

10. Anne Hathaway

Myös Anne Hathaway on valehdellut roolia varten osaavansa ratsastaa hevosilla. Hän sai valheella itselleen roolin Brokeback Mountain -elokuvasta, ja opetteli ennen kuvausten alkamista ratsastamaan.