Paralympialaiset käynnistyivät upealla pyörätuolistuntilla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Rio de Janeirossa kipaillaan parhaillaan vuoden 2016 paralympialaisten merkeissä. Tapahtuma aloitettiin keskiviikkona 7. syyskuuta näyttävän avajaisseremonian merkeissä. Paralympialaiset avasi Yhdysvaltalainen Aaron ”Wheelz” Fotheringham näyttävän pyörätuolistuntin merkeissä.

Mies nousi kirkkaanvihreän pyörätuolinsa kanssa ilmaan rampin päässä olleesta hyppyristä. Hän teki voltin valtavan kehikon läpi ilotulitusten räjähdellessä taustalla.

Las Vegasista kotoisin oleva Aaron Fortheringham tunnetaan skeittauksesta ja BMX-pyöräilystä mukailluista pyörätuolitempuistaan. Mies suoritti 14-vuotiaana ensimmäisen takaperinvolttinsa pyörätuolilla. Vuonna 2010 hän liittyi ympäri maailmaa huikeita stuntteja esittävään Nitro Circus Live -ryhmään.