Pikkutyttö narahti meikkaamisesta – iski äidille jauhot suuhun

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Lapsia kiinnostaa kaikki mitä aikuiset tekevät ja he alkavatkin yleensä ottamaan mallia joko vanhemmiltaan tai vanhemmilta sisaruksiltaan jo varhaisessa vaiheessa. Varsinkin tytöt kiinnostuvat nopeasti äitinsä meikeistä, ja löytävätkin tiensä salaa äidin meikkipussukan luo.

Tällä kerralla eräs tyttö jäi kiinni äitinsä meikkien lainaamisesta. Äiti kysyy videolla tyttäreltään, että mitä hänellä on käsissään. Tyttö ihmettelee koppavana, että mitä vikaa hänen laittamassa kynsilakassa muka on. Tämän jälkeen äiti jatkaa tytön silmämeikin ja huulipunan kommentoimista.

Tyttö vastaa itsevarmasti äidilleen, että hän laittoi silmiinsä vain samaa mitä äitikin aina laittaa. Kun äiti kommentoi tytön huulipunaa, tytär tuohtui ja huokaisi turhautuneena. Hänellä ei ollut huulipunaa huulissaan vaan huulikiiltoa. Videon perusteella tytöstä on kasvamassa taitava meikkaaja sillä hänen tekemänsä meikki on yllättävän siisti ja maltillinen ensimmäiseksi kokeiluksi.