Huumekierteestä selvinnyt poptähti vieroitushoitolan omistajaksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Disneyn teinitähtenä kuuluisuuteen noussut Demi Lovato ei ole koskaan pelännyt puhua avoimesti päihdemenneisyydestään. Tähti päätyi jo nuorella iällä vieroitushoitoon huumeongelman, bulimian, kaksisuuntaisen mielialahäiriön ja viiltelyn vuoksi.

Nykyään 24-vuotias poptähti ja näyttelijä viettää päihteetöntä elämää. Taannoin hän paljasti olevansa ryhtyneensä myös yhdeksi CAST Centers -vieroitushoitoloiden omistajista. Tähti päätyi Cast Centersin West Hollywoodissa sijaitsevaan hoitolaan vuonna 2013.

Demi kuvailee CBS-kanavan Sunday Morning -ohjelmalle olleensa ensin todellinen ”painajainen” vieroitushoitolan työntekijöitä kohtaan. Ajan mittaan hän kuitenkin pääsi yli ongelmistaan CAST Centersin hoitohenkilökunnan avustuksella. Nyt hän haluaa käyttää julkkisstatustaan muiden auttamiseksi.

– Tämä saattaa kuulostaa naurettavalta, mutta tein tavallaan sopimuksen Jumalan kanssa. Lupasin käyttää ääntäni muiden auttamiseen, mikäli minusta tulee vielä joskus laulaja, tähti paljastaa.