Mykistävä ajoitus! Hääpari kruunasi maisemakuvan täydellisesti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Valokuvaaja Mike Karas onnistui ottamaan täydellisen hääkuvan, ja teki sen kaiken lisäksi lähes täysin suunnittelematta. Miehen oli tarkoitus kuvata vain maisemia tuntemattoman pariskunnan ilmestyttyä yllättäen kuvaan.

Karas oli ottamassa valokuvia Yosemiten luonnonpuiston silmiä hivelevissä maisemissa. Yhtäkkiä hän huomasi kallion päälle ilmestyneen hääparin. Kuvaaja tallensi nopeasti tilanteen kameransa zoom-linssin avulla.

Myöhemmin Karasin ystävät kehottivat häntä etsimään kuvaan ilmestyneen hääparin. Otos jaettin NBC Bay Area -uutissivuston mukaan sosiaalisessa mediassa, ja pian pariskunta ottikin mieheen yhteyttä. Karas on kiitollinen saatuaan yllättävän tilaisuuden ottaa kaikkien aikojen hääkuvan nimettömänä pysyttelevästä pariskunnasta.

– Niin upeaa kuin tilanteen taltioiminen olikin minulle, se oli selkeästi vielä erityisempi hetki teidän elämässänne, valokuvaaja kertoi.

Do I like #Yosemite? ?….. I do! ???

Kuva, jonka Mike Karas (@mike.karas) julkaisi

http://www.nbcbayarea.com/news/local/Photographer-Captures-Breathtaking-Wedding-Photo-in-Yosemite-Attempting-to-Track-Down-Couple-392381271.html