Oppilas heitti ällistyttävän korin – opettaja antoi kaikille täydet pisteet

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Ohion yliopistossa opettava professori lupasi antaa kaikille oppilailleen täydet 100 pistettä tehtävästä, mikäli yksi heistä suoriutuisi yksinkertaisesta haasteesta. Oppilaan täytyi onnistua heittämään paperipallo luentosalin parvelta kymmenien metrien päässä olevaan roskakoriin.

Haasteeseen tarttui Vinny Forte -niminen oppilas. Hän onnistui heittämään paperinpalan suoraan salin edessä olleeseen roskikseen, ja professori piti lupauksensa. Uskomaton suoritus tallentui videolle Rachel Brown -nimisen oppilaan toimesta.

Rachel kertoo Buzzfeed-sivustolle tempauksen olleen osa professorin kemian luentoa. Professorin kerrotaan antavan haasteen oppilaille joka vuosi. Rachelin jakama video nousi nopeasti Twitter-hitiksi, ja sitä on jaettu yli 100 tuhatta kertaa.