Rihanna kouri rintojaan – julkaisi itse kuvat Instagramissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti Rihanna on ollut viime aikoina otsikoissa lähinnä rakkauselämänsä vuoksi. Laulaja kuvattiin suutelemassa räppäri Draken kanssa MTV Video Music Awards -gaalan kulissien takana, mikä on antanut lisää tuulta parin romanssihuhujen siipien alle.

Rihanna on kuitenkin ehtinyt myös poseeraamaan rohkeissa kuvissa. Tähti nähdään CR Fashion Book -lehden tuoreen numeron kannessa ja sisäsivuilla. Erityisesti huomiota on herättänyt otos, jossa laulaja on tarttumassa omaan rintaansa.

CR Fashion Bookin verkkosivujen mukaan lehden tuore numero on omistettu Ranskan entiselle kuningattarelle, kyseenalaisessa maineessa olevalle Marie Antoinettelle. Rihannan kerrotaankin kanavoivan kuvissa 1700-luvulla elänyttä hallitsijaa.

– Rihanna on rakastettu, toisin kuin Marie Antoinette oli. Kuningattaren tavoin hänelläkin on kuitenkin inspiroiva ja kiehtova anteeksipyytelemätön asenne, lehden verkkosivuilla julistetaan.