Hypnoottinen näky – näin metalliketjut valmistetaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ketjut ovat lähes jokaiselle ihmiselle tuttuja tuotteita, mutta harva on koskaan päässyt näkemään miten ketjuja tehdään. Kuten monet teolliset prosessit, myös ketjun tekeminen on suorastaan hypnoottista katsottavaa.

Ennakkoon voisi olla vaikea vaikea hahmottaa miten ketjut tehdään, mutta nyt Discoveryn arkistovideolla nähdään miten yksinkertaista se lopulta onkaan. Videolla muistutetaan vanhasta totuudesta, jonka mukaan ketju kuin ketju on aina yhtä heikko kuin sen heikoin lenkki.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat