Koiraystävä ei jättänyt kuollutta lajitoveriaan – video koskettaa nyt monia

Viihdeuutiset · Stara.fi

Koiraystävän ennenaikainen menehtyminen on aina ikävä asia, oli kyse sitten koiran lajitoverista tai ihmisestä. Verkossa on julkaistu runsaasti videoita, joissa nähdään lemmikkejä, jotka eivät ole jättäneet esimerkiksi sairaalaan joutunutta tai menehtynyttä ihmistä. Sama pätee koiriin.

Nyt verkossa on koskettanut jo satojatuhansia ihmisiä video, jossa nähdään auton alle jäänyt ja menehtynyt koira. Kuolleen nelijalkaisen paras ystävä nähdään videolla jättämässä hyvästejä ystävälleen, ja pian mukaan tulee myös toinen ystävä.

Parhaillaan Facebookissa vauhdilla leviävä video on alunperin julkaistu YouTubessa ja LiveLeak-palvelussa jo vuonna 2013. Videon sanoma ystävyydestä on kuitenkin ajaton, ja se tulee varmasti koskettamaan monia vielä vuosien päästä.