Kohukaunotar tatuoi selkäänsä koko värikartan? Kuva aiheuttaa ihmetystä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Ruby Rose on australialainen DJ, taiteilija ja malli, josta on sittemmin tullut myös näyttelijä. Orange Is The New Black -ohjelmassa esitetyn roolin jälkeen katsojat ihastuivat Roseen, minkä jälkeen hänestä tulikin nopeasti sarjan puhutuin seksisymboli.

Nyt Ruby Rose on saanut faninsa ihmettelemään hänen uutta tatuointiaan, jonka aitoutta kaunotar ei ole kuitenkaan vielä toistaiseksi varmistanut. Rose julkaisi Instagram-kanavallaan kuvan hänen selästään, johon näyttäisi olevan tatuoitu värikartta. Värineliöitä on selässä 64 kappaletta, joista jokainen on numeroitu.

30-vuotiaan Rosen ulkonäkö kiehtoo monia, koska nainen on samalla naisellinen ja kaunis, mutta toisaalta taas särmikäs ja maskuliininen. Rosella on jo ennestään paljon tatuointeja, jotka hän on paljastanut paparazzin kameroille lomaillessaan Ibizalla hänen tyttöystävänsä Harley Gusmanin kanssa.