Käärme yritti tunkeutua liikkuvaan autoon – tällaista ei joka päivä näe!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Autoilijoiden täytyy olla ajaessaan varautuneita monenlaisiin yllätyksiin, mutta käärmeen yrittäminen sisään liikkuvaan autoon ei ole yksi yleisimmistä ongelmatilanteista. Nyt sellainen on kuitenkin tallentunut videolle, kun pariskunta oli ajelemassa maaseudun maantiellä.

Yllättäen auton keulasta konepellin sisältä ryömi esiin reilun metrin mittainen käärme, joka oli mahdollisesti sukkanauhakäärme.

Vaimo alkoi kuvata koomista tilannetta, mutta ainakin kuskilta loppui nauraminen viimeistään silloin, kun käärme siirtyi keulasta kuljettajan sivuikkunalle ja näytti yrittävän sisään matkustamoon. Siinä käärme ei kuitenkaan tainnut onnistua. Käärme putosi myöhemmin pois kyydistä ja jatkoi matkaansa luonnossa.