Suomalaisesta koiravideosta sensaatio – kymmenet miljoonat nauraneet koiran tempaukselle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme kaksi vuotta sitten kuinka Yleisradion Koiramestari-ohjelmasta peräisin olevasta videosta oli muodostumassa maailmalla nettihitti. Videolla nähdään koirien tottelevaisuusko, jossa eräs kultainennoutaja on päättää tottelemisen sijaan nauttia elämästään täysin rinnoin.

Kultainennoutaja jättää käskytyksen omaan arvoonsa ja keskittyy herkuttelemaan radan varrella olevilla nameilla. Nyt suomalainen koiravideo on ylittänyt maagisen 20 miljoonan katsojan rajapyykin jo yksin YouTubessa, ja Facebookissa katsojia on arviolta saman verran lisää. Yhteensä videolla on katsojia siis noin 35 – 40 miljoonaa.

Esimerkiksi viime torstaina videon julkaisi Facebookissa Unexpected Entertainment -ryhmä, jossa video on katsottu vain neljässä päivässä huimat 12 miljoonaa kertaa ja määrä kasvaa nyt päivittäin miljoonilla. Koiravideosta voi olla tätä menoa tulossa Suomen historian katsotuin video maailmalla.