Chloe Moretz perui yllättäen kaikki elokuvaroolinsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen teinitähti Chloe Moretz teki läpimurtonsa Kick-Ass -elokuvassa. Sittemmin nuori tähti on esiintynyt myös komediaelokuvassa 500 Days of Summer. Viime kesän Brooklyn Beckhamin kanssa seurustellut Chloe valittiin taannoin myös Pieni merenneito -elokuvan päätähdeksi, mutta nyt häntä ei ilmeisesti nähdäkään elokuvassa lainkaan.

Tuoreimpien tietojen mukaan Chloe on nimittäin täysin yllättäen perunut kaikki tulevat elokuvaprojektinsa, joiden joukossa on myös Pieni merenneito. Syyksi epäillään eroa Brooklyn Beckhamista kesäsuhteen päätteeksi. Päätös on ollut järkytys Moretzin faneille.

Chloe Grace Moretz varttui Atlantassa vanhempiensa ja neljän isoveljensä kanssa. Lapsitähden Trevor-veli on toiminut Chloen näyttelijävalmentajana jo usean vuoden ajan ja matkustanut tämän mukana eri markkinointikiertueilla. Chloen ensimmäinen rooli Hollywoodissa nähtiin sarjassa Oikeuden puolesta. Sittemmin hän on esiintynyt muun muuassa Täydelliset naiset -hittisarjassa sekä Dirty Sexy Money -draamasarjassa.