Elokuvatähden tyttärestä varttui supermalli – iltapuvussa muhkea kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

19-vuotias Hailey Baldwin on näyttävä julkkisperheen mallitytär, joka tuli useimmille tutuksi alunperin ystäväpiirinsä myötä. Baldwin on nähty usein Justin Bieberin ja mallikollegojen Kendall Jennerin ja Gigi Hadidin kanssa, mutta viime aikoina hän on alkanut saada omaakin jalansijaa julkisuudesta.

Eilen Hailey kuvattiin, kun hän oli saapumassa ravintolaan upeassa iltapuvussa New Yorkissa. Baldwinin yleensä rento tyyli oli tällä kertaa saanut hetkeksi väistyä.

Baldwin on julkaissut Instagram-kanavallaan kaksi kuvaa hänen uudesta hiustyylistään, joka on saanut monet huokailemaan ihastuksesta. Hiuksista on otettu viitisen senttimetriä mittaa pois ja ne on leikattu näkyville kerroksille. Loppusilauksena hiukset on vielä stailattu kuohkeiksi ja muotoiltu kääntämällä latvat sisäänpäin.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash