Rob Kardashian osti linnan – muuttaa pois Kaliforniasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Koko ikänsä Los Angelesin Calabasasissa asunut Rob Kardashian on kertonut Instagramissa jättävänsä Kalifornian taakseen. Tyttövauvaa tulevan vaimonsa Blac Chynan kanssa odottava mies on ostanut linnaa muistuttavan kartanon, jossa aikoo asua tulevaisuudessa perheineen.

Blac Chynan isä Eric Holland kertoi taannoin, että pariskunta odottaa poikavauvaa. Tieto oli kuitenkin virheellinen, sillä nyt Kardashianit ovat kertoneet julkisesti saavansa uuden tyttölapsen matriarkaaliseen perheeseensä. Blac Chynalla on entuudestaan kolmevuotias poika King Cairo yhdessä räppäri-Tygan kanssa ja perhe muuttaa Robin mukaan pian uudelle paikkakunnalle.

Omituisen tilanteesta tekee se, että Blac Chynan ex-mies Tyga seurustelee Rob Kardashianin Kylie Jenner -siskon kanssa. Toisin sanoen Kylie on sekä poikaystävänsä lapsen äitipuoli että King Cairon tulevan veljen täti. Tyttö syntyy lokakuussa.