Teinitähti Bella Thorne upea näky

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen näyttelijä ja poptähti Bella Thorne nousi maailmanmaineeseen Disneyn Shake it Up -sarjan pääroolin kautta. Nuori tähti on ehtinyt näytellä yli 20 elokuvassa ja televisiosarjassa. Taannoin 18-vuotias Thorne tuli julkisesti kaapista ja kertoi olevansa biseksuaali.

Nyt Bella on kuvattu hänen poistuessaan joogatunnilta rennossa kuntoiluasussa, josta tosin näytti puuttuvan paita.

Thornen fani kysyi tähdeltä 23. huhtikuuta Twitterissä, onko hän biseksuaali. Näyttelijätär vastasi ytimekkäästi ”Kyllä”. Thornen fanit suhtautuivat paljastukseen lämpimästi. Thornen seksuaalisella suuntautumisella on spekuloitu siitä saakka, kun hän alkoi jakamaan Snapchatissa ja Instagramissa intiimejä kuvia veljensä ex-tyttöystävä Bella Pendergastin kanssa.

Bella Thornen ja Bella Pendergastin tiedetään olleen hyviä ystäviä jo pitkään. Huffinton Post -lehden mukaan suhde sai kuitenkin romanttisen känteen pian sen jälkeen, kun Thorne erosi ex-poikaystävästään, Faking It -sarjan Gregg Sulkininista.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash