Applen iOS 10 -käyttöjärjestelmästä löytyi piilotettua pornoa

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Applen älylaitteille julkaistiin taannoin tuorein iOS 10 -käyttöjärjestelmä. Päivityksen myötä muun muassa iMessage-pikaviestisovellus uudistui. Sovelluksessa voi nyt muun muassa etsiä gif-animaatioita ja lähettää niitä ystävilleen keskustelussa.

iMessagen uusi ominaisuus on kuitenkin herättänyt kohua gif-valikoimista löytyneiden K-18 -kuvien vuoksi. Takapuolta tarkoittavalla butt-hakusanalla valikoimasta löydettiin härski, seksuaalissävytteinen piirroshevosen kuva. Valtavaa tarkoittavalla huge-hakusanalla löydettiin puolestaan suuseksiä esittävä gif-animaatio.

Kohun myötä Apple on alkanut nopeasti poistamaan iMessagen gif-valikoimasta tiettyjä hakusanoja kokonaan. Deadspin-sivuston mukaan kaikista ilmeisimmin härskien sanojen joukossa on lähtökohtaisesti viattomiakin termejä, kuten aikaisemmin mainittu valtava.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat