Obaman opiskeluvuosista elokuva – päänäyttelijät paljastettiin

Viihdeuutiset · Annika Kela

Yhdysvaltain presidentti Barack Obaman opiskeluvuosista on tekeillä elokuva. Ohjaajaksi on valittu Vikram Gandhi, joka on muun muassa toiminut tuottajana HBO-sarjassa Vice. Elokuva kertoo Obaman opiskeluajoista Columbia yliopistossa.

Variety-lehti on paljastanut, että Barry-elokuvan pääosaa tulee näyttelemään Devon Terrell. Elokuvassa tullaan näkemään myös Jason Mitchell, joka näytteli hittielokuvassa Straight Outta Compton. Boyhood-elokuvasta tunnettu Ellar Coltrane on myös tullut valituksi näyttelijäkaartiin.

Elokuvan kuvaukset aloitetaan New Yorkissa kuun lopulla. Tapahtumat sijoittuvat 1980-luvulle ja keskittyvät lähinnä Obaman opiskeluihin ja ihmissuhteisiin. Barry tulee olemaan jo toinen Barack Obaman elämästä tehty elokuva.