Vegaaneille lanseerattiin feministikondomit – mukana iskulauseita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Naisten asema on muuttunut. Feminismin nousun myötä perinteiset roolimallit ovat hälvenneet ja tilalle on tullut paremmin tasavahvoja ihmisiä palveleva yhteiskunta. Tämä näkyy nyt myös kondomeissa.

Lovability-sivusto myy kondomeja, joiden mainostetaan sopivan erityisesti feministeille. Kultaisella ja vaaleanpunaisella värityksellä koristelluissa pakkauksissa on feministeille tarkoitettuja iskulauseita, kuten: ”Talk Feminist to me”, ”Babe With The Power”, tai ”I Want it ALL”. Yhdessä pakkauksessa on yhdeksän kondomia. Tuotteet sopivan erinomaisesti vegaaneille.

Feministikondomit ovat sivuston mukaan helposti avattavia, tuoksuttomia ja kemikaalivapaita. Ekstraohuita kondomeja on saatavilla kolmessa eri kokoluokassa. Vaikka feminismin perimmäisenä ajatuksena on miesten ja naisten samanarvoisuuden korostaminen, saattavat tällaiset tuotteet monen mielestä lisätä vastakkainasettelua entisestään.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat