Graffitissa upea optinen harha – betonipylväs muuttui näkymättömäksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Verkossa on päästy viime aikoina hämmästelemään lukuisia näyttäviä illuusioita. Nyt sosiaalisessa mediassa on levinnyt kuva taitavasta graffitista, joka onnistuu hämäämään silmää hyvin.

Milane Ramsi on tsekkiläinen graffititaiteilija, joka tunnetaan tarkasta kädenjäljestään.

Miehen tuore maalaus näyttää tietystä kulmasta tarkasteltuna nopeasti siltä, kuin betoninen sillan pylväs olisi osittain läpinäkyvä. Tarkemmin katsottuna ilmenee, että kyseessä on vain taitavasti luotu illuusio.

LUKIJAKILPAILU: Arvomme Staran Facebook-sivun tykkääjien kesken Tallink Siljan luksusristeilyn Tukholmaan kahdelle hengelle deluxe-hytissä. Risteilyn arvo on noin 600 euroa. Voit halutessasi tägätä alle kaverisi, jonka kanssa haluaisit lähteä risteilylle. Kerro kilpailusta myös kaverillesi tai tägää hänet kilpailusivulle. Voittaja arvotaan 8.11.2017. Facebook ei ole kilpailun järjestäjä.

Uusimmat