Bangkokin korkein rakennus tulee olemaan massiivinen näky

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Thaimaan pääkaupunki Bangkokiin valmistui kaupungin korkein pilvenpiirtäjä nimeltään MahaNakhon. Amsterdamilaisen arkkitehtitoimisto Büro Ole Scheerenin suunnittelema pilvenpiirtäjä on pinta-alaltaan 150.000 neliömetriä.

MahaNakhonin 77 kerroksessa on asuinhuoneistojen lisäksi hotellipalveluita ja liiketiloja. Tornin suunnittelutyö käynnistyi jo vuonna 2009, mutta rakennus esiteltiin suurelle yleisölle vasta tällä viikolla. JustLuxe-sivuston mukaan pilvenpiirtäjän rakentaminen maksoi noin 520 miljoonaa dollaria.

Korkeassa rakennuksessa sijaitsevat muun muassa Ritz-Carltonin majoituspalvelut, Bangkok EDITION -hotelli, Dean & Deluca’s ja Vogue Lounge. Suuri yleisö pääsee vierailemaan hotellin katolla, jolla sijaitsee 360-asteisen näkymän tarjoava terassi. Pilvenpiirtäjä on lähes 314 metriä korkea.

Kuva, jonka Raja Imran (@rimrann) julkaisi