Olut vie naisten estot – jo yksi tuopillinen riittää

Terveys Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Alkoholin juomisella on moniin ihmisiin sellainen vaikutus, että henkilöt alkavat etsimään itselleen samasta kuppilasta seksikumppania. Ilmeisesti tämä vaikutus on paljon yleisempi kuin ihmiset ovat osanneet ajatellakaan.

Daily Mail kertoo tutkimuksesta, jonka mukaan jo puoli litraa olutta riittää siihen, että miehistä ja naisista tulee estottomampia, he alkavat ajattelemaan enemmän seksiä ja etsimään itselleen sopivaa petikumppania. Tutkimuksessa seurattiin 60 vapaaehtoista, jotka olivat iältään 18 – 50 -vuotiaita.

Tutkimuksesta kävi ilmi, että jo puoli litraa olutta teki ihmisistä estottomampia. Heidän oli myös vaivattomampaa katsella seksuaalisia kuvia oluen juomisen jälkeen. Tutkijat huomasivat, että naisista tuli paljon seksuaalisempia ja estottomampia kuin miehistä toisin kuin moni on saattanut aiemmin kuvitella. Oluen juominen sai ihmiset pitämään iloisen näköisiä ihmisiä viehättävämpinä kuin muita.