Vuoden surkein pysäköinti? Auto päätyi talon katolle Kiinassa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otsikoihin nousee toisinaan onnettomuuksia, joissa on käynyt huima säkä selviytymisen suhteen. Nyt esittelemme videon, jolla nähdään tieltä ulos ajanut auto. Ajoneuvo onnistui pysäyttämään matkansa viereisen talon katolle.

Kiinan Quingdaossa on kuvattu video, jolla nähdään erikoisessa paikassa seisova auto. Harmaa Skoda oli lähtenyt mieskuljettajan hallinnasta ja päätynyt ilmalennon jälkeen läheisen talon katolle. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

Ajoneuvo pysyi katolla tiukasti paikoillaan. Onnettomuus tapahtui viime perjantaina, ja sen jälkimainingeista on julkaistu videokuvaa CCTV News -YouTube-kanavalla. Ohikulkijat pysähtyivät myös ihmettelemään näkyä.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.