Nyt voit yöpyä kuin Paavo Pesusieni – pikkulasten unelma toteutui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Paavo Pesusieni on aikuisen silmin katsottuna kuin hallusinogeenien vaikutuksen alla luotu tarina keltaisesta meren asukkaasta, jonka lemmikkieläimenä on kissaa leikkivä etana. Paavon paras kaveri on meritähti Patrik, joka kulkee haalistuneissa Havaiji-shortseissa.

Paavo Pesusienen monipuolinen huumori uppoaa kaiken ikäisiin televisionkatsojiin, ja tarinalle onkin luotu hyvin mielenkiintoinen miljöö Tangalan maailmaan. Nyt turistit voivat majoittua Tangalaa muistuttavassa miljöössä Dominikaanisessa tasavallassa. Lomakohteesta on pyritty rakentamaan piirrosmaailmaa muistuttava paratiisi.

Nick Resort Punta Cana -nimisessä paikassa on anaksen muotoinen majoitusrakennus, hampurilaisravintola ja puisto. Lisäksi Paavo Pesusieni -fanit pääsevät polskuttelemaan uima-altaassa ja käyskentelemään puistossa. Yksi yö Paavo Pesusienen kotia muistuttavassa ananassviitissä maksaa noin 3.500 euroa, Elite Daily uutisoi.