Teepussit historiaan? Suihkutettava tee valmistuu nopeammin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kupillinen teetä valmistetaan perinteisesti hauduttamalla se kuumassa vedessä joko valmiissa teepussin tai esimerkiksi siihen suunnitellun siivilän avulla. Nykyajan kiireisessä yhteiskunnassa aikaa ei kuitenkaan jää aina edes teen hauduttamiseen.

No More Tea Bags on suunniteltu tekemään teepusseista historiaa. Kyseessä on aerosol-kamnnuun säilötty tee. Sitä tarvitsee vain suihkuttaa kuumaan veteen, ja pian juoma on valmista.

Suihkutettavan teen kehitellyt Guy Woodall kertoo Reuters-uutistoimistolle, ettei juoma sisällä kemiallisia säilöntäaineita. Koska tee on aerosolikannussa, eivät haitalliset aineet pääse tekemisiin sen kanssa.

No More Tea Bagsia on tarjolla English breakfastin, Earl Greyn ja Jasminen makuisena. Suihkutettava tee on ehtinyt herättämään raivoa fanaattiisimpien teeharrastajien keskuudessa Iso-Britanniassa. Osa heistä onkin käyttänyt tuotteesta kirjoittaessaan Twitterissa #teaheresy, eli harhaoppinen tee -hashtagia.