Naisten päiväuni? Justin Timberlake hengenpelastajana rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Poptähti-näyttelijä Justin Timberlake julkaisi viime keväänä Can’t Stop the Feeling -nimisen kappaleen, josta ei muodostunut kuitenkaan kovin suurta hittiä. Parhaillaan hän jatkaa näyttelijäuraansa kuvaamalla New Yorkissa uutta televisiosarjaansa.

Kyseessä on Woody Allenin ohjaama televisiosarja yksinoikeudella Amazon TV:lle. New Yorkin Coney Islandilla kuvattavassa sarjassa Justin Timberlake näyttelee hengenpelastajaa, ja eilen kuvauksissa hän pääsikin poseeraamaan kameroille hengenpelastajan tornissa.

Justin Timberlake julkaisi viime kevään kappaleestaan jo ennen virallista julkaisupäivää videon, jolla monet tunnetut tähdet Gwen Stefanista näyttelijä Anna Kendrickiin tanssivat ja laulavat kappaleen tahtiin. Kappaleesta povattiin kesän vastinetta Pharrell Williamsin Happy -hitille, mutta siitä ei lopulta muodostunut yhtä suurta jättihittiä.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash