Maailman parhaat bilekaupungit listattiin – jättiyllätys ykkösenä!

Matkailu Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Toinen kaipaa lomamatkaltaan historiallisesti merkittäviä kohteita ja nähtävyyksiä kun joku haluaa lekotella drinkki kourassa rannalla. Kolmas saattaa pakata reppunsa ja lähteä luonnonhelmaan vaeltamaan. Nyt on listattu maailman parhaimmat matkakohteet, joissa pääsee bailamaan.

Juhlijoiden paratiiseja löytyy luonnollisestikin suurkaupunkien sykkeestä ja musiikkiin keskittyneistä kortteleista. Monissa kaupungeissa on juhlimiseen sopivia kaupunginosia, jotka houkuttelevat luokseen esimerkiksi äijäporukoita tai entisiä luokkatovereita. Thrillist-sivusto listasi nyt parhaimmat.

20. Rio de Janeiro, Brasilia19. Cape Town, Etelä-Afrikka18. Hongkong, Kiina17. Buenos Aires, Argentiina16. Playa del Carmen, Meksiko15. Amsterdam, Hollanti14. New Orleans, Louisiana13. Singapore12. Tel Aviv, Israel11. Bristol, Englanti10. Beirut, Libanon9. Barcelona, Espanja8. Miami, Florida7. Montreal, Quebec6. Ateena, Kreikka5. Bangkok, Thaimaa4. Berliini, Saksa3. Ibiza, Espanja2. Las Vegas, Nevada1. Soul, Etelä-Korea