Alanis Morrissetten hitistä 2000-luvun versio – nykypäivän ongelmilla!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suosikkijuontaja James Corden tunnetaan parhaiten autossa tehtävistä julkkisten haastatteluista, mutta hän päätyi taannoin tekemään hulvattoman kappaleen yhdessä poptähti Alanis Morrissetten kanssa. Kyseessä on Ironic-jättihitti, joka on nyt päivitetty 2000-luvulle.

Nykypäivän Ironicin sanoitukset pitävät sisällään monenlaisia tämän ajan tilanteita ja ongelmia. Lukemattomien palkintojen ehdokkaana ollut alkuperäinen hitti on onnistuttu päivittämään todella tyylikkäästi, ja uudesta kappaleesta onkin hyvää vauhtia muodostumassa hittikappale.

Kappale esitettiin The Late Late Show host James Corden -ohjelmassa jo viime vuoden loppupuolella, mutta kappale on noussut viime päivinä uudelleen suureen suosioon. Parhaillaan sillä on jo 13,5 miljoonaa katsomiskertaa.