Heidi Montag aurinkolomalla Bahamalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Heidi Montag on tehnyt viime aikoina paluuta julkisuuteen vietettyään vuosia poissa parrasvaloista. Hän oli muutama vuosi sitten menehtyä kauneusleikkauksiin, joiden myötä hänen vartalonsa on nykyisin kaikkea muuta kuin luonnollinen.

Parhaillaan Heidi Montag lomailee miehensä Spencer Prattin kanssa Bahamalla Karibialla, jossa he pulikoivat rantavedessä paparazzien iloksi.

Heidi Montagille tehtiin aikoinaan samalla kertaa 10 operaatiota, joihin hän oli menehtyä. Sittemmin paljastui, että parin The Hills -realitysarjan tuottaja oli määrännyt Spencerin jättämään Heidin alttarille ja pakenemaan paikalta. Siihen pari ei kuitenkaan suostunut. Pariskunta on nähty myös Britannian Big Brother -ohjelmassa.

Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash
Splash